Мороз по шкірі

Фільм мелодрама «Мороз по шкірі »:

Головна героїня драматичної історії, весела та безжурна натура – Валентина, яка живе в невеликому селищі, де працювати на пошті. Вона відповідальна і жаліслива дівчина, яка відноситься до своїх обов'язків не просто формально, а дійсно готова допомагати людям. Односельці люблять і поважають її за чуйність і доброту, і одночасно співчувають їй. І дійсно є в чому! Її чоловік відомий в окрузі безпробудний п'яниця і жінці доводиться на своїх тендітних плечах тягти все господарство і однією ростити сина. Сама ж оптимістка не звикла скаржитися на долю.

Вона задоволена всім, любить свого синочка і їй більше ніхто не потрібен. Господиня ніяк не очікувала одного разу виявити у своєму сараї незнайомця. Чоловік серйозно поранений і просить Валю нікому не розповідати про те, що він тут. Після того як страх змінюється нерозумінням і сумнівами, перед останньою стає важкий вибір, як повести себе далі? Адже, по суті, вона не знає цього чужинця? Хто він і від кого тікав? Швидше за все тут криється небезпечна таємниця, про яку вона не бажає знати! Тепер їй належить серйозно вирішити: вчинити по совісті або слідуючи цивільному обов'язку видати непрошеного гостя місцевому дільничному.

Дивитися фільм «Мороз по шкірі » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мороз по шкірі онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мороз по шкірі дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мороз по шкірі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мороз по шкірі (2016)