Во саду чи, в городі (2012) всі серії

Мелодрама Во саду чи, в городі (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 декабря 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Во саду чи, в городі (2012)»:

Валентині 45 років, але мила оптимістка все ще хороша собою. Вона любить свою невелику село, де всі живуть однією великою родиною. Односельчани поважають і люблять жінку за її добре серце і чуйність. І все б нічого, але самотність навіває на неї жахливу тугу. Після того, як чоловік багато років тому кинув її, вона одна підняла і виховала доньку-красуню, яка зараз вчитися в місті та рідні краї навідується рідко. Але одного разу її життя зміниться кардинально, коли на стихійному мітингу, обурений народ зміщує з посади крадія голову сільради і на його місце одноголосно обирають Валечку.

І хоч вона поки ще тимчасово замінює, працювати в половину сили героїня не звикла. Вона так браво береться за вирішення нагальних проблем в селі, що оточуючим залишається тільки дивуватися. Жінка навіть примудряється в найкоротші терміни привести в провінцію нового фельдшера Миколи і відновити медпункт. Але колишній голова, корумпований чиновник вирішує помститися за своє звільнення і на пару з бухгалтером, який так і залишився працювати в сільраді, збираються повісити всю нестачу за фінансові махінації на Валентину. Справою зацікавилася прокуратура.

Серіал Во саду чи, в городі (2012) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Во саду чи, в городі (2012)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Во саду чи, в городі (2012) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Во саду чи, в городі (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Во саду чи, в городі (2012)