Йти до кінця

Фільм мелодрама «Йти до кінця »:

Ніна Парамонова завжди мріяла про дружній та міцній сім'ї і готова було присвятити їй усе своє життя. Так і вийшло, вона турботлива дружина і мати робить ставку на сімейні цінності і програє. Після зради її половини, всіх старань і самопожертв, ніхто не оцінив. Кінцівкою райдужних надій став несамовитий розлучення, який залишив лише гіркий смак розчарувань і порожнечу. На відміну від неї, у чоловіка Олексія – все прекрасно: нова любов, перспективна спортивна кар'єра, досягнення.

Діти все частіше хочуть проводити час з успішним батьком, який завжди налаштований на позитив на відміну від зневіреної мами. Ніхто з них не розуміє, як їй зараз важко та гірко. Бачачи всю цю плачевну картину самобичування, Ніна, вважаючи, що втрачати йому вже нічого, заводить пристрасний роман з чоловіком, який на 10 років молодший за неї. Саме Діма подарує їй ту впевненість у собі, якої так не вистачало героїні. І тепер слова заходи Олексія для неї порожній звук. Але колишня половина не на жарт стурбований за неї, адже він чудово знає, хто такий Дмитро і стверджує, що це вкрай небезпечна особа. Сама ж Ніночка приймає все, що відбувається через ревнощі до минулого.

Дивитися фільм «Йти до кінця » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Йти до кінця онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Йти до кінця дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Йти до кінця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Йти до кінця (2020)