Ні в тин, ні в ворота (2020) всі серії

Мелодрама Ні в тин, ні в ворота (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Ні в тин, ні в ворота (2020)»:

Міла життєрадісна жінка, яка в своєму оптимізмі готова обійняти весь світ. Вона по-справжньому щаслива людина, адже в її житті все прекрасно: коханий чоловік Анатолій, віддана вівчарка Дара і найкращий будинок на землі, нехай і в провінційній Авдіївці. Ось тільки одне засмучує подружжя, відсутність дітей. А адже героїня стала б чудовою матір'ю. Але вона не втрачає надії і вірить, що доля подарує їй шанс пізнати щастя материнства. Одного разу Толя оголошує дружині про те, що отримав підвищення і переїжджає в місто.

Дружина звикла довіряти коханому, але перше випробування розлукою муженек не витримує. Дуже скоро на новому робочому місці він заводить пристрасний роман з чиновником з області Валентиною. З нею він відкриває для себе зовсім іншу паралель життя - повної можливостей і перспектив, про яку раніше навіть і не мріяв. Тепер він коштує перед нелегким вибором: тихе існування в провінції з милою жіночка або яскрава і повна спокус життя зі світською дамою. Але Міла не збирається так легко відмовлятися від своєї половини. Вона відстої свого чоловіка і свою маленьку Авдіївку, яку в вищих колах вирішили перетворити на смітник по відходу хімічних матеріалів.

Серіал Ні в тин, ні в ворота (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ні в тин, ні в ворота (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Ні в тин, ні в ворота (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ні в тин, ні в ворота (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ні в тин, ні в ворота (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ні в тин, ні в ворота (2020)