Повороти долі всі серії

Серіал мелодрама «Повороти долі »:

Головна героїня вітчизняного, драматичного серіалу – Євгенія Колесникова: красива, добра і чуйна натура. Вона щаслива дружина турботливого і талановитого хірурга. Їх спільне існування – розмірений і налагоджене засмучує лише одна обставина: відсутність дітей. Щоправда жінка вже давно змирилася з цим вироком і продовжує позитивно дивитися в майбутнє. Може, так було б і далі, якби одного разу, вона не дізналася про зраду свого Сергія. Женька не може пробачити зради і вирішує почати життя з чистого листа, подавши на розлучення.

Вона залишає величезний і галасливий мегаполіс і їде в рідне містечко свого дитинства, де досі живе її батько. Там далеко від суєти великого міста, Женя може спокійно обдумати свою подальшу долю, допущені нею помилки, забути про хибність її колишньої половини і знайти своє справжнє покликання. Може на цей раз їй судилося зустріти чоловіка, який не обдурить її очікувань і подарує просте жіноче щастя. Звичайно, вона не з тих, хто вірить в чудеса, але часом доля робить виключення. І цілком можливо у разі Колесникової примхлива фортуна подарує їй шанс стати матір'ю і пережити всі радощі міцною і повної сім'ї.

Серіал Повороти долі 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Повороти долі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Повороти долі 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Повороти долі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Повороти долі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Повороти долі (2013)