Немає життя без тебе (2019) всі серії

Мелодрама Немає життя без тебе (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Немає життя без тебе (2019)»:

Головна героїня драматичного серіалу, мила і чарівна Світлана, яку без спору можна зарахувати до ряду ідеальних дружин. У житті цієї жінки лише один сенс, це будинок і щастя її чоловіка Костянтина, заради якого вона відмовилася від перспективної кар'єри і стала домогосподаркою. Адже у неї непогані вокальні дані і музичну освіту. Але Світла не про що не шкодує. Вона обожнює свого чоловіка, ось тільки їх спільне існування затьмарює лише одна обставина, що дружина ніяк не може завагітніти.

З роками багаторічна сімейна рутина і безпліддя обраниці починають набридати чоловікові, який мріє про спадкоємця, або навіть двох. Йому явно не вистачає чогось свіжого, яскравих і радісних вражень. Як раз в цей період на роботі у Кістки з'являється нова колега, досить ефектна і кокетлива дама Кіра. Швидкоплинні погляди за короткий термін переростає в бурхливий роман з продовженням. Захоплення приймає серйозний оборот, і чоловік заявляє, що йде з дому. Вт так легко перекресливши все, ніби й не було. Йому все одно, що буде з його колишньою дружиною. Він без жалю кидає жінку, яка заради нього відмовилася від багато чого, але це вже не мало ніякого значення.

Серіал Немає життя без тебе (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Немає життя без тебе (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Немає життя без тебе (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Немає життя без тебе (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Немає життя без тебе (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Василь
    Хороша мемодрама хочу подивитись
MDRAMY.com » Серіали » Немає життя без тебе (2019)