За півгодини до весни всі серії

Серіал мелодрама «За півгодини до весни »:

Тамара жила заради і для сім'ї багато років. Вона була немов добрим ангелом-охоронцем для своїх близьких, дружина Олега, успішного хірурга і двох вже дорослих дочок Ірини та Ганни. Героїня і не уявляла собі іншого існування без їх затишного будинку, де, як їй здавалося панує розуміння, любов і взаимовыручка. Але одного разу оманлива ілюзія тихої гавані, розсипається немов картковий будиночок, коли жінка дізнається про те, що чоловік давно зраджує їй з молодою коханкою. У той же час старша дочка-красуня коштує вже практично на порозі розлучення.

Адже у неї ніяк не налагоджуються стосунки з половиною-недотепою Вадимом і взагалі вона закохана в фатального і харизматичного гітариста з музичної групи. А молодша заявляє про те, що вагітна від свого хлопця, який підло її обманює. Томі на якусь мить здається, що у неї земля йде з-під ніг, з-за всього, що відбувається. А головне, що саме їй доведеться допомогти свої рідним подолати всі труднощі і знайти єдино правильне рішення. Але чи зможе вона пробачити свого благовірного, якому так довіряла? Може вона стане вище всього цього і ще побореться за своє щастя, яке ще вчора здавалося непорушним.

Серіал За півгодини до весни 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «За півгодини до весни » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал За півгодини до весни 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал За півгодини до весни всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За півгодини до весни онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » За півгодини до весни (2017)