Чужа жінка всі серії

Мелодрама Чужа жінка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 сентября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Чужа жінка »:

Віра живе в достатку, любові і розумінні зі своїм коханим чоловіком. Пара давно одружена, але час не владний над їхніми почуттями. Вони звикли довіряти один одному і це додає особливу атмосферу їхнього відносин і обстановці в будинку. Навколишні милуються або, вважаючи їх ідеальними. Але одного разу ідилія щасливого існування розсипається немов картковий будиночок, поступившись місце відчаю й душевного болю. Діма гине в безглуздій ДТП, змусивши Віру переживати гірку суворість події. Вона не може повірити, що її коханого більше немає в живих.

Напевно, пройде не один місяць, перш ніж вона прийме трапилася трагедію, як неминуче, а поки їй погано і самотньо. Вона молода вдова, як це можливо?! Але потрібно стати сильніше, адже справи чекати не будуть і труднощі самі не вирішуватися. Жінка стає на чолі сімейного бізнесу і підтримує свекруха. Але розчарування та біди ходять завжди разом. Виявляється, у покійного була коханка, Юлія, яка знаходитися в положенні. Мало того, свекруха з якою у героїні завжди були довірчі взаємини, раптом перебігає в табір її супротивниці і заявляє, що онука вона не залишить. Адже це все, що залишилося їй від сина.

Серіал Чужа жінка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Чужа жінка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужа жінка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужа жінка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужа жінка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чужа жінка (2013)