Мара всі серії

Мелодрама Мара  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 октября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Мара »:

Талановитий мистецтвознавець і знавець старовини Юлія Вербер і її чоловік аудитор Олександр щаслива пара, довгі роки живе в любові і розумінні. Їх відносини можна назвати ідеальними. Але одного разу для самої Юлі все впаде після того, як її коханий пропадає на їх спільному відпочинку в Криму. Стурбованої дружині все, що відбувається бачиться більше, ніж дивно. Вона не впадає у відчай і разом з рятувальниками і поліцією організовує активні пошуки зниклого коханого. Але всі старання ні до чого не призводять. З того трагічного моменту проходить шість місяців. Юлія все ще сподівається і чекає, читаючи лекції в університеті, але її зарплати викладача не вистачає на оплату дорогої квартири.

Друзі всіляко підтримують красуню і умовляють погодитися на побачення. Пройшло достатньо часу і потрібно відпустити всі переживання і почати повноцінно жити далі. Але Вербер чому, то впевнена, що її Сашко живий. Одного разу переглядаючи спільні відео з Олександром, на одному з них вона зауважує ставну незнайомку, яка ніколи не входила в коло товаришів і родичів. Це наштовхнуло на Юлію одну версію, і вона відправляється в банк, щоб перевірити її. Там удова дізнається, що за два дні до фатального випадку Алекс зняв зі своїх рахунків на велику суму, хоча до цього запевняв свою половину, що вони давно порожні.

Серіал Мара 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мара » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мара 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мара всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мара онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мара (2016)