Син (2021) всі серії

Мелодрама Син (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серий
Премєра:
6 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Син (2021)»:

Викладачка музики Олександра Полякова відчуває депресію після того, як під час звичайної прогулянки без вісті пропав її чотирирічний син по імені Данила. Навіть через три роки нещасна Саша сподівається, що дитина знайдеться. Хоча навіть силові структури і рятувальні служби припинили його пошуки. Вони не хочуть витрачати час на оперативно-розшукові заходи. Втім, про його смерті не було офіційно оголошено. Одного разу трапляється довгоочікуваний день, коли героїня дізнається свого улюбленого сина в сюжеті новин.

Однак колишній чоловік на ім'я Антон, місцеві поліцейські і колеги кажуть в один голос, що це помилка, і знайти зниклого хлопчика вже немає шансів. Єдина людина, яка дійсно вірить Олександрі, це майор Орлов, який є батьком одного з її учениць. Чоловік починає власне розслідування і плює на думки скептиків. Йому не байдужа доля і психічний стан Полякової. До того ж, адекватно мисляча і чуйний офіцер розуміє, що якщо є хоч невелика надія на те, що Даня залишився живий, то поліцейський просто зобов'язаний перевірити, чи так це. Але пошуки зниклого хлопчика призводять до шокуючих результатів. Чи вдасться знайти сина Сашка?

Серіал Син (2021) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серий

Дивитися серіал «Син (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Син (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Син (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Син (2021)