Я знаю твої секрети. Автоледі (2021) всі серії

Мелодрама Я знаю твої секрети. Автоледі (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 ноября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Я знаю твої секрети. Автоледі (2021)»:

Детектив Скворцов береться за розслідування чергової серії вбивств. Навіть цьому досвідченому детективу ця справа здається заплутаною і складною. Почалася кривава історія з жінки, яка зникла безвісти. Багатьом це зникнення здалося не пов'язаним із криміналом. Було чимало теорій. Наприклад, що громадянка просто вирішила кинути все і поїхати якнайдалі від набридлого чоловіка. Втім, незабаром з'являється все більше трупів дівчат, і ці смерті пов'язані зі зникненням першої. Скворцов має застосувати свої детективні таланти, аналітичні та інтелектуальні здібності, щоб знайти та знешкодити причетних до цих злочинів.

Чоловік розпочинає оперативно-розшукові заходи. Допитує можливих свідків та всіх, хто може дати хоч якусь інформацію щодо нещодавніх вбивств дівчат. Також Скворцов намагається знайти будь-які докази та зачіпки, здатні пролити світло на обставини скоєних злочинів. Чи зможе герой запобігти новим жертвам і обчислити маніяка, який поставив на вуха все місто? Які небезпеки загрожуватимуть чоловікові під час проведення цього резонансного розслідування? Чи допоможуть героєві співробітники різних правоохоронних структур?

Серіал Я знаю твої секрети. Автоледі (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я знаю твої секрети. Автоледі (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Я знаю твої секрети. Автоледі (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я знаю твої секрети. Автоледі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я знаю твої секрети. Автоледі (2021)