Я знаю твої секрети 4 сезон. Римський кат всі серії

Мелодрама Я знаю твої секрети 4 сезон. Римський кат  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
19 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Я знаю твої секрети 4 сезон. Римський кат »:

Ніна досвідчені психолог, який чудово розбирається в людях. Багато з тих, кого вона бачить вперше, для неї відкрита книга. Вона буквально читає співрозмовника і після перший пари фраз, може багато розповісти про нього, навіть те, що він не хотів би почути. Зараз молодий спеціаліст веде курс на юридичному факультеті «Психологія брехні». Після закінчення лекції, до героїні підходить одна зі студенток - Христина і просить допомогти їй в мучить її проблеми. Дівчина бажає точно знати, чи винен вітчим в смерті її матері. Тим часом капітан Скворцов приступає до нового розслідування, який спочатку викликає шквал запитань, які залишаються поки без відповідей.

Гламурна левиця Кашірова добре відома в світських колах своїми ексцентричними витівками і гучними висловами, знайдена напередодні увечері убитої в брудній підворітті. Заможна жінка була одягнена, як бездомна. Гучна справа виявиться не останнім в смертельні низки наступних злочинів представників вищого суспільства. Холоднокровний маніяк залишає для сищика поки ще не ясні підказки на латині, але це явний ключ до наступного його сюрпризу. Принциповий і чесний Скворцов абсолютно далекий від життя багатшим, в тій же мірі, як і від історії стародавніх римлян. Але на його подив розгадку він знаходить зовсім в несподіваному для нього місці.

Серіал Я знаю твої секрети 4 сезон. Римський кат 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Я знаю твої секрети 4 сезон. Римський кат » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я знаю твої секрети 4 сезон. Римський кат 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я знаю твої секрети 4 сезон. Римський кат всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я знаю твої секрети 4 сезон. Римський кат онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я знаю твої секрети 4 сезон. Римський кат (2020)