Я знаю твої секрети 3 сезон. Хамелеон всі серії

Мелодрама Я знаю твої секрети 3 сезон. Хамелеон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
18 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Я знаю твої секрети 3 сезон. Хамелеон »:

Гостросюжетна драма оповідає про неординарному методі якогось сайту знайомств, відомого, як «Пасо», що пропонує своїм клієнтам, які шукають тільки серйозні відносини не зовсім типову послугу. Остання полягає в тому, щоб використовувати на першій романтичної зустрічі - детектор брехні. Замість відомого пристрою працює професійний верифікатор Ніна Лучнікова. Досвідчений фахівець може практично безпомилково визначити намір того чи іншого шанувальника. І це не просто слова, жінка дійсно здатна обчислити авантюрного шахрая, чоловіка, який шукає партнерку для легкої інтрижки або про те, що опонент і зовсім перебуває у шлюбі.

Про все це дівчата дізнаються через коротке від Ніни. У той же самий час чоловік героїні, слідчий особливого відділу карного розшуку - капітан Скворцов, отримує від керівництва чергове завдання. У місті з'явився серійний вбивця-психопат, який розправляється з молоденькими жертвами запрошуючи їх на побачення. Біля кожної з жертв поліція знаходить на місці трагедії цифри. Що вони позначають, оперативник поки важко сказати, але сліди заплутаною головоломки ведуть на той популярний сайт знайомств.

Серіал Я знаю твої секрети 3 сезон. Хамелеон 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Я знаю твої секрети 3 сезон. Хамелеон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я знаю твої секрети 3 сезон. Хамелеон 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я знаю твої секрети 3 сезон. Хамелеон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я знаю твої секрети 3 сезон. Хамелеон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я знаю твої секрети 3 сезон. Хамелеон (2020)