Я знаю твої секрети 2 (2019) всі серії

Мелодрама Я знаю твої секрети 2 (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Я знаю твої секрети 2 (2019)»:

Дмитро заможний підприємець, який є одним з інвесторів компанії, що працює над революційними розробками у сфері штучного інтелекту. Одного разу він звертається до своєї близької приятельки Ніні і просить її відшукати інформацію про одну людину. Дівчині це не склало труднощів. Вона швидко перевірила зацікавив Царьова об'єкт по всім доступним баз. Не встиг бізнесмен отримати викривальні відомості, як незабаром його знаходять мертвим при дивних обставинах.

Навколишнє обстановка вказує на самогубство. Цієї ж версії дотримується прибула на місце слідчо-оперативна група. Скворцов, уважний і пильний слідчий не згоден з висунутим вердиктом. Він упевнений, що суїцид – відмінна інсценування. Інвестора явно вбили, зробили це майстерно і дуже постаралися приховати сліди присутності сторонньої людини. Ніна відчуває свою провину в тому, що трапилося. Можливо, вона наштовхнула злочинця на холоднокровну розправу. Через кілька днів у місті знаходять черговий труп. Слідчий має намір встановити зв'язок між насильницькими смертями, щоб запобігти наступний злочин. І схоже це буде не легко!

Серіал Я знаю твої секрети 2 (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я знаю твої секрети 2 (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я знаю твої секрети 2 (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я знаю твої секрети 2 (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я знаю твої секрети 2 (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я знаю твої секрети 2 (2019)