Вбивство на трьох всі серії

Мелодрама Вбивство на трьох  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 ноября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, комедия
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, комедия «Вбивство на трьох »:

Катерина, Жанна, Ірина – нерозлучні подружки бальзаківського віку. Вони давно стали єдиним цілим, що звикли довіряти одна одній найпотаємніші бажання і завжди мчать на поклик відчаю і бути поруч у важку хвилину. Є у цієї трійці і незавидна особливість. Їм не потрібно шукати неприємність, ті самі знаходять їх. І ось черговий запланований відпочинок обертається непередбаченими пригодами. Приїхавши на вікенд в санаторій, подруги знайомляться там з дівчиною по імені Ольга і абсолютно випадково забирають її книгу. У той же день жінки знаходять в своїй кімнаті труп невідомого чоловіка, а новоспечена приятелька таємничо зникає.

Після того дивного випадку, героїні повертаються додому. Проходить деякий час і у кожної красуня з'являється шанувальник, очаровавший їх, але поступово з'ясовується наступне, всі ці шанувальники одне і те ж обличчя. Але викрити авантюриста улюблені не встигають, його спіткала трагічна доля. Він убитий. Слідчий підозрює в події одну з приятельок. Але це ще не всі прикрості. Історія приймає зовсім інший оборот, після того, як на мобільні Іри, Жанни і Каті починають надходити дзвінки з погрозами. Хтось вимагає лише одного, повернути Ольгин щоденник, про який перші давно вже забули і навіть не знаю де шукати його. А адже саме в ньому зашифровано потаємне місце, де небіжчик із санаторію приховав величезну суму грошей у конвертованій валюті.

Серіал Вбивство на трьох 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вбивство на трьох » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вбивство на трьох 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вбивство на трьох всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вбивство на трьох онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вбивство на трьох (2015)