Мишоловка на три персони

Фільм детектив, мелодрама «Мишоловка на три персони »:

Ірина, Катерина і Жанна героїні гостросюжетного детективного фільму, які не намагаються шукати неприємності, але ті дивним чином завжди примудряються їх самі знайти. Дами бальзаківського віку наділені безстрашністю, умінням правильно реагувати у складних ситуаціях і приймати вірні рішення. Саме ці складові допомагають їм щоразу вибратися з хитромудрих інтриг. Героїні давно дружать і тому знають, що можуть покластися один на другий. У Катя велика радість, повертається з тривалої експедиції її коханий чоловік Валик, він же професор Кряквин.

Але скучила дружині не судилося насолодитися товариством свого коханого чоловіка, так як йому інкримінується звинувачення у вбивстві якоїсь старенької. А що ще можуть подумати поліцейські, які застають переляканого чоловіка з закривавленим знаряддям вбивства в руках, схилився над трупом жінки. І звичайно Жанна і Іра не залишають приятельку в таку фатальну хвилину. Вони вже поспішають на допомогу, щоб почати власне приватне розслідування. Вийде в них знайти потрібні докази, щоб врятувати нещасного бідолаху від ганебної наклепу, суду і тюремного терміну. Адже він і справді не винен.

Дивитися фільм «Мишоловка на три персони » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мишоловка на три персони онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мишоловка на три персони дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мишоловка на три персони онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мишоловка на три персони (2017)