Гонитва за трьома зайцями всі серії

Мелодрама Гонитва за трьома зайцями  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 ноября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, комедия
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, комедия «Гонитва за трьома зайцями »:

Улюблені героїні гостросюжетного детективного фільму Катерина, Жанна та Ірина продовжують мимоволі потрапляти у всякі небезпечні історії. Вірним подружкам кожен раз вдається вибратися з вирів непередбачуваних подій, завдяки згуртованості, довірі та вмінню знаходити відповіді в самих каверзних ситуаціях. Одного разу, відправившись на заміський відпочинок на лоні мальовничої природи красуні стають мимовільними свідками холоднокровного вбивства. Про побачене подружки поспішають повідомити владі. Тим часом злочинець не збирається залишати в живих допитливих подруг.

Він відправляє отруєний кави, інший псує гальма в автомобілі, а третю ледве не збиває на смерть на проїжджій частині. І тоді приятельки оголошують війну своєму переслідувачу. Діяти треба швидко і рішуче, так як ворог занадто жорстокий, хитрий і розумний. Розпочате розслідування приводить трійцю в художню галерею, де грабіжники під картинами ховають награбовані коштовності, щоб непомітно переправити їх через кордон. Але пограти в детективів в цей раз не вдалося. Їх викрадають і замикають на занедбаному заводі. Чи вдасться їм вибратися з халепи в цей раз?!

Серіал Гонитва за трьома зайцями 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Гонитва за трьома зайцями » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Гонитва за трьома зайцями 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Гонитва за трьома зайцями всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гонитва за трьома зайцями онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гонитва за трьома зайцями (2015)