Три лані на алмазній тропе всі серії

Мелодрама Три лані на алмазній тропе  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 ноября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Три лані на алмазній тропе »:

Три подружки красуні безжурні особистості – Катерина, Жанна та Ірина. Так вже виходить в їх житті, що ці невгамовні добродійки вічно потрапляють в неприємності, ніби ті спеціально чекають їх за рогом. Тільки оговтавшись від недавніх пригод і вирішивши трохи відволіктися, героїні відправляються на показ модної колекції, яка обертається черговим виром каверзних, небезпечних випробувань. А адже нічого особливого не сталося, Іру лише попросили передати відеокасету ведучого телевізійної програми.

В результаті жінка стає мимовільним свідком холоднокровного вбивства оператора та взяття в заручники секретарки впливового керівника. До всіх розчарувань додається ще один неясний нюанс, при перегляді тієї злощасної касети героїня виявляє на ній свою близьку подругу Катю. Перша в жаху і болісних метаннях. Невже її приятелька має якесь відношення до цього злочину і викрадення? Часу немає, їй життєво необхідно піти від хитрого і небезпечного переслідувача, щоб дізнатися всю правду. Чи вийде у неї відірватися від підступного мисливця, який поставив собі за мету прибрати непотрібного йому свідка.

Серіал Три лані на алмазній тропе 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Три лані на алмазній тропе » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три лані на алмазній тропе 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три лані на алмазній тропе всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три лані на алмазній тропе онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три лані на алмазній тропе (2016)