Матусю, я кілера кохаю всі серії

Мелодрама Матусю, я кілера кохаю  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
8 марта 2009
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, детектив «Матусю, я кілера кохаю »:

Головна героїня гостросюжетного фільму – молода, недосвідчена слідчий по економічних злочинах – Анжела Полонська. Дівчина здається такою недотепою, яка вічно потрапляє у лоскітливі ситуації і серйозні халепи. Першим завданням фахівця стає зустріч з важливим свідком у скандальній справі про пограбування банку. Але запланована зустріч пройшла зовсім не так, як планувала Анжела. Чоловік убитий, а її саму беруть в заручники. І це тільки початок її чергових небезпечних пригод.

Замовник вбивства виявив бажання позбутися всіх, хто замішаний в цьому злочині. Полонської нічого не залишається, як пуститися в перегони на пару з найманим кілером. Такого розкладу вона навіть уві сні не могла припустити. А тим часом у поліції на неї вже сфабриковані докази, від яких не викрутиться. Потрібні термінові докази і кардинальні заходи її невинності. Герман збирається допомагати своїй співучасниці і вже напарниці, адже йому самому хочеться помститися кривдникові. Але чи вийде у них знайти необхідні факти, які допоможуть їм реабілітуватися і повернути собі чесне ім'я, в одному випадку і безпечне існування – в іншому.

Серіал Матусю, я кілера кохаю 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Матусю, я кілера кохаю » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Матусю, я кілера кохаю 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Матусю, я кілера кохаю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Матусю, я кілера кохаю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Матусю, я кілера кохаю (2008)