Брати всі серії

Мелодрама Брати  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
19 травня 2008
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама, комедія, пригоди
Тривалість:
52 хв.

Серіал мелодрама, комедія, пригоди «Брати »:

Іван літній пенсіонер, у минулому моряк, не міг навіть припустити, що доля на старості років піднесе йому такий несподіваний сюрприз, новина про те, що у нього є троє дорослих синів. Він колись був бравим серцеїдом і його пристрасні романи мали продовження. Кожного хлопця поодинці виростили їх турботливі та люблячі матері: російська Люду, єврейка Роза і чарівна і мила азербайджанка Міріам. Зведені брати абсолютно різні. Перший, російська – Олександр, горе-підприємець, який вічно потрапляє в найбезглуздіші і каверзні ситуації.

Абрамов, цілеспрямована і наполеглива депутат Держдуми, який вже досить високо злетів, щоб дозволити собі трохи розслабитися. Рустам, зовсім недавно приїхав у столицю зі своїми рідними і поки працює водієм маршрутки. У нього грандіозні плани на Москву, і він не боїться роботи, упевнений, що зможе домогтися. Молоді люди навіть не підозрювали про існування один одного. А коли зустрінуться, не всі спочатку піде гладко. Адже наявність спільного біологічного батька ще не привід для веселих посиденьок і знайомства. Здається, що їм і так не погано жилося до того дня і чи потрібні ці зміни, пошуки і спогади?

Серіал Брати 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Брати » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Брати 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Брати всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Брати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Брати (2008)