Про кохання Тільки для дорослих (2017)

Фільм комедия «Про кохання Тільки для дорослих (2017)»:

Попередня частина відвертої романтичної комедії перемогла на «Кінотаврі»-2015. Друга – «Про любов. Тільки для дорослих» – теж дечого домоглася. Фільм демонструвався на кінофестивалі поза конкурсом, але при цьому він удостоївся честі закривати фестиваль. У цій стрічці, як і в приквелі, сюжет зав'язаний на сексі. Головні персонажі – абсолютно різні люди, що живуть в сучасній Москві. Зрідка перетинаючись в мегаполісі, всі вони є героями власних історій. І при цьому практично кожен упевнений, що причиною усього, що з ним відбувається на особистому фронті є секс або його відсутність.

В цілому нам належить познайомитися з п'ятьма різними новелами про кохання, стосунки, чоловічому зарозумілість і жіночої рішучості. Одна з героїнь, яку у вкрай суворих умовах виховувала мама-слідчий, побоюється навіть зустрічатися з чоловіками, не кажучи вже про сексуальні стосунки. Інша, яка працює вчителькою в одній з московських шкіл, намагається утримати чоловіка вельми незвичайним способом – погоджується на свінгер-вечірки. Третя – ще зовсім юна школярка, яка намагається знайти того, з ким можна позбутися невинності. Одним із претендентів стане чоловік-депутат четвертої героїні. У нього є власна історія: чиновник не вважає себе красенем, тому не хоче мати дітей. У відповідь на це його дружина вирішує викрасти красеня-актора, від якого збирається завагітніти.

Дивитися фільм «Про кохання Тільки для дорослих (2017)» онлайн в HD якості

  • 90
Ви легально дивіться кіно Про кохання Тільки для дорослих (2017) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Про кохання Тільки для дорослих (2017) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Про кохання Тільки для дорослих (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Про кохання Тільки для дорослих (2017)