Хеппі-енд (2020)

Фільм комедия «Хеппі-енд (2020)»:

«Хеппі-енд» - це назва фільму, за іронічною назвою якого ховається важка і по-справжньому трагічна історія протистояння європейської буржуазії нової хвилі іммігрантів. Перед нами дзеркало історичної епохи. У центрі сюжету знаходиться велика процвітаюче сімейство. Заможні члени сім'ї ніколи не замислюються про тих людей, які живуть неподалік від них.

Всього за кілька кілометрів від їхнього будинку розташовується табір мігрантів. Кожен день багато хто з них стикаються з непереборними труднощами. Крайня бідність, що переходить в убогість, відсутність роботи, хороших умов для проживання, знущання і повне позбавлення прав через відсутність громадянства - це лише мала частина того, з чим їм доводиться стикатися. І ці два світи живуть пліч-о-пліч. І лише деякі заможні люди в цьому місці можуть проявляти співчуття. Для інших чужі страждання більше, ніж білий шум, на який не варто звертати своєї уваги.

Дивіться на сайті онлайн фільм «Хеппі-енд» і ви побачите трагічну історію, що розгорнулася на тлі міграційного кризи і соціального загострення.

Дивитися фільм «Хеппі-енд (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Хеппі-енд (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хеппі-енд (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Хеппі-енд (2020)