Експерт (2018)

Фільм мелодрама, криминал «Експерт (2018)»:

Головний герой працює експертом з безпеки, вважає себе затятим холостяком, який вважає за краще серйозним взаєминам легку інтрижку і при цьому є невиправним оптимістом. Він задоволений собою і розміреним життям, в якій харизматичного і самодостатнього хлопця все влаштовує. Але одного разу райдужне існування Андрія руйнується в буквальному сенсі, після того, як йому інкримінується причетність до пограбування банку, до охоронної системи якої він мав доступ і ставлення.

Всі докази вперто говорять проти нього. Так невинний чоловік виявляється замкнений в колонії суворого режиму на багато років. Але молодий чоловік не з тих, хто так легко здається і не намагається знайти вихід там, де його вже практично немає. Він збирається довести свою непричетність до гучній справі, але для цього йому необхідно опинитися на волі. І тоді він зможе почати власне розслідування і знайти справжніх винуватців грабежу. Але, щоб втілити такий масштабний план в реальність, потрібно зважитися на ризиковий крок, тобто втеча в компанії пропащих карних. Як ці люди поведуться далі, можна тільки лише здогадуватися. А часу для роздумів залишається все менше. Або зараз або ніколи!

Дивитися фільм «Експерт (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Експерт (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Експерт (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Експерт (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Експерт (2018)