Майже сімейний детектив (2019) всі серії

Мелодрама Майже сімейний детектив (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 грудня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Майже сімейний детектив (2019)»:

Знаменита письменниця детективів Ганна, навіть через багато років боялася зізнатися собі, що все ще відчуває романтичні почуття до успішного підприємця Іллі Галицькому. Колись між початківцям і талановитим автором і одруженим власником провідного видавництва трапилася любовну інтрижку. Їхні стосунки тоді переросли в палку пристрасть, але коханий не поспішав давати обіцянку про те, що покине заради Ганни свою сім'ю. Тоді красуня романістка завагітніла, що звичайно поставило в глухий кут розгубленого коханця.

З тих пір пройшло 10 років, з того самого дня, коли молода жінка не захотіла більше ділити коханого з його законною дружиною. Після серйозної розмови їхні взаємини були розірвані. Коли ж героїня дізнається про те, що Іллі інкримінується причетність у вбивстві коханця його дружини, Ганна несподівано для себе кидається на допомогу. Вона не вірить у версію слідчих, що Галицький здатний на злочин. Він занадто обережний і заповзятливий для такого необачного кроку. Вона починає власне розслідування. Але чи зможе тендітна і маленька особа знайти достатньо доказів і довести невинність колишнього друга. Цілком ймовірно, що їй доведеться вступити в небезпечну авантюру, але вона готова і на це.

Серіал Майже сімейний детектив (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Майже сімейний детектив (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Майже сімейний детектив (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Майже сімейний детектив (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Майже сімейний детектив (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Майже сімейний детектив (2019)