Коли помре кохання (2021) всі серії

Мелодрама Коли помре кохання (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 ноября 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Коли помре кохання (2021)»:

Тетяна повертається із сім'єю до рідного міста. Там вона раптово стикається зі своїм колишнім, з яким колись розлучилася через трагічну ситуацію. Тоді мати Тетяни потрапила до страшної дорожньо-транспортної пригоди за участю близького Тані. Нова зустріч із колишнім, якого звуть Олександр, перевертає з ніг на голову життя героїні. Її тихий сімейний добробут порушено. Адже з'ясовується, що кохання між Танею та Сашком ще залишилося. Жінка тепер не може спокійно спати. Закохані більше не можуть приховувати свої почуття і наважуються розкрити правду своїм другим половинам.

Олександр проводить відвертий діалог із дружиною. Але після фатальної розмови вона зникає кудись, а невдовзі її виявляють мертвою. У розслідуванні обставин її смерті бере участь чоловік Тетяни на ім'я Костянтин. Таня не встигла зізнатися дружину, що хоче з ним розлучитися і знайшла іншого. Під час слідства Костя дізнається про те, що має коханця. Тепер співробітник правоохоронних органів зробити все, щоб сховати конкурента за ґрати. Чи вдасться ревнивому чоловікові ця помста? Чи може бути щасливе продовження у відносин Саші та Тані, кохання яких повертається настільки болісно?

Серіал Коли помре кохання (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Коли помре кохання (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Коли помре кохання (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коли помре кохання (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Коли помре кохання (2021)