Фатальна жінка (2021)

Мелодрама Фатальна жінка (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
20 ноября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Фатальна жінка (2021)»:

Розмірене і не віщує жодних потрясінь життя подружньої пари Андрія та Наталії порушує раптову подію. У їхнє невелике провінційне місто приїжджає колишня Наташина однокласниця – Маша Смирнова. Ця жінка близько п'ятнадцяти років не навідувалась додому, а тут опинилася в центрі загальної уваги. Колись Марія вважалася найпопулярнішою дівчиною у школі. Ця шикарна красуня у результаті стала дружиною заможного іноземця. Також у шкільні роки вона була першою любов'ю Андрія. Виявляється, почуття між Наташиним чоловіком та Марією Смирновою ще не забуті.

Андрій розуміє, що не в силах протистояти пристрасті, що раптово наринула. Але при цьому якась його частина не хоче зраджувати дружину, з якою багато пережито разом. Герой розуміє, що психологічно важко буде розірвати міцні емоційні зв'язки, що склалися за роки життя з дружиною. Але серце нагадує, що треба кидати дружину. Чоловік побоюється, що совість може його винищити, якщо він обере стосунки з коханкою. Як складуться долі сімейної пари та фатальної жінки, яка може стати розлучницею? Чи боротиметься Наталія за свого чоловіка та добробут сім'ї? Чи спробує знищити суперницю?

Дивитися фільм «Фатальна жінка (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Фатальна жінка (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фатальна жінка (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Фатальна жінка (2021)