Третій повинен піти всі серії

Серіал мелодрама «Третій повинен піти »:

Вітчизняна драма, що розповідає про долю Лізи Андрєєвої. Її сімейне життя складається так, як у звичайних людей. Героїня любить свого чоловіка і у всьому його підтримує. Ілля ж будує наполеонівські плани як в особистому житті, так і в бізнесі. Здається, що сім'я забезпечує собі безбідне існування. Правда, успіхи Іллі змушують Лізу почати ревнувати коханого чоловіка то до колег по роботі, то до самої роботі, якої чоловік приділяє занадто багато часу. Більш того, Ліза намагається не реагувати на увагу, яку Ілля приділяє іншим жінкам, вважаючи, що це потрібно заради ведення бізнеса.Ліза не вірить в те, що кохана людина здатний просто так віддати і розлюбити. Незабаром Ілля виявляється учасником неприємного справи: його звинувачують у зґвалтуванні, через що чоловік виявляється на лаві підсудних. Суд виносить обвинувальний вирок, тому Ілля вирушає за ґрати. Шокована таким збігом обставин Ліза не знає, як їй далі жити. Вона відчуває, що кохана людина її зрадив, а після ще й залишив один на один зі злочинницею-долею. Чи зможе дівчина впоратися з катастрофою в особистому житті? Або ж їй належить теж пуститися у всі тяжкі?

Серіал Третій повинен піти 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Третій повинен піти » онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Третій повинен піти 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Третій повинен піти всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Третій повинен піти онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Третій повинен піти (2018)