Директор по щастю (2021) всі серії

Серіал мелодрама «Директор по щастю (2021)»:

Дитячий психолог Ліза звільнилася з дитячого садка. Впевнену в собі і амбітну жінку не влаштовувала зарплата і відсутність професійного росту. Хотілося відкрити нові горизонти і розвиватися як фахівець. Вона вирішила працювати на офісної посади, яка офіційно звучить як «Директор по щастю». Вимоги у цій нової роботи незвичайні: претендентові необхідно бути прикладом щасливої ​​людини. По дорозі на жадане співбесіду героїня дізнається, що важку кризу сімейного життя неминучий. Хоча багатьом вона здається експертом з особистісних стосунків і позитивної психології.

Але щоб отримати цю роботу мрії, жінка змушена збрехати, що з особистим життям у неї все в порядку. Намагаючись вирішувати проблеми колег на новій роботі, Єлизавета починає все чіткіше усвідомлювати, настільки нещасної він сама є. Але вибратися з цього психологічного тупика виявляється найважчим завданням навіть для професіонала. У чому ж конкретно полягають обов'язки героїні на посаді з напівжартівливим назвою? Чи зможе вона вирішити власні проблеми на особистому фронті і негаразди психологічного плану? Як складатимуться взаємини директора по щастю з тими людьми, з якими вона працює?

Серіал Директор по щастю (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Директор по щастю (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Директор по щастю (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Директор по щастю (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Директор по щастю (2021)