Фатальна помилка всі серії

Мелодрама Фатальна помилка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Фатальна помилка »:

Москвичка Олена приїжджає на вихідні до матері в провінційне містечко Рославский. Прогулюючись по парку з подругою, дівчина знайомиться з привабливим чоловіком на ім'я Ілля, який виявляється чудовим співрозмовником. Він працює звичайним механіком в автомайстерні, але здається героїні перспективним і не схожим на його грубуватих і близьких колег. Цей красень настільки зацікавлює жительку столиці, що між ними починається пристрасний роман. Але настає час розставання: Ілля змушений виїхати на службу в армію.

Пройшов рік. Москвичка не заводить відносин, відмовляє залицяльник, тому що хоче чесно дочекатися свою другу половинку. Захистивши диплом, щаслива Олена поспішає на вокзал, щоб зустріти дембельнувшегося коханого. По дорозі будує далекосяжні плани їх ідеальною сімейного життя в затишному будинку. Прибувши в Рославский, вірна дівчина чекає прибуття поїзда Іллі, смакує радісну зустріч і перебуває в легкому, приємному хвилюванні. Однак доля зруйнувала плани про щастя. Випускниця бачить, що солдат обіймається з іншого. Хто ця нахабна незнайомка? Чому кохана людина вважав за краще її? Чи знайде Лена в собі сили пробачити зрадника? Чи можна повернути їх відносини?

Серіал Фатальна помилка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Фатальна помилка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Фатальна помилка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Фатальна помилка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фатальна помилка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Фатальна помилка (2021)