Московські таємниці. Бідна Ліза всі серії

Мелодрама Московські таємниці. Бідна Ліза  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
28 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
88 мин.

Серіал детектив «Московські таємниці. Бідна Ліза »:

Московські таємниці. Бідна Ліза дивитися онлайн всі серії підряд прем'єра нового сезону. Анастасія Вяземська досвідчений слідчий приймає активну участь у розкритті найбільш заплутаних і часом дійсно містичних детективних історій. Кожна історія заповнена незвичайним колоритом, власною атмосферою і потужної інтригою, яка зовсім не обходиться без таємничих загадок і секретів.

Таємниці здатні зруйнувати всю долю людини. Але іноді саме розкриття таємниць може призвести до загибелі людини, який ретельно намагався зберегти її. За сюжетом черговий історії Московські таємниці. Бідна Ліза онлайн в одному зі столичних парків в ставку виявлена мертва дівчина. Незабаром слідству вдалося встановити особу загиблої. Їй виявилася бібліотекар Культурного центру Єлизавета. Слідство починає розробляє версії причин вбивства. Їх виявилося декілька. Одним з претендентів у підозрювані виявився зведений брат Лізи, який гостро потребував грошей і міг бути зацікавлений у своїй частці від проданої квартири. Інший підозрюваний антиквар, у якого зовсім нещодавно Ліза придбала старовинну книгу. А за версією колишнього коханого Ераста, Ліза подібно до героїні Карамзіна, зовсім могла покінчити життя самогубством через нещасливе кохання. Слідство поки що жодну з версій не відкидає, а, навпаки, ретельно опрацьовує кожен нюанс, роблячи висновки.

Настя Вяземська в даний момент розробляє власну версію, яка здається найбільш вірогідною. В династії Лізи жив відомий купець-колекціонер, який по нещастю втратив всі свої цінні твори, крім однієї. Настя раптово виявила, що ця коштовність довгі роки зберігалася в родині Лізи, а значить загибла дівчина була єдиною законною власницею безцінної реліквії. Цілком очевидно, що Лізи могли вбити через скарби. Настя відчуває, що напала на вірний слід і в жодному разі не збирається упускати найменшу можливість викрити справжнього злочинця, як би майстерно не маскувався.

Серіал Московські таємниці. Бідна Ліза 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Московські таємниці. Бідна Ліза » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Московські таємниці. Бідна Ліза 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Московські таємниці. Бідна Ліза всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Московські таємниці. Бідна Ліза онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Московські таємниці. Бідна Ліза (2019)