Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2019) всі серії

Мелодрама Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
6 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
88 мин.

Серіал детектив «Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2019)»:

Дії гостросюжетного фільму Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2020) розгортаються в шумному столичному мегаполісі. Головний герой картини всерйоз стурбований своїм сном, який сниться йому щоночі. Відвідавши психотерапевта, чоловік розповідає, що вже тиждень прокидається від жаху. Уві сні він став свідком холоднокровного вбивства, яке весь час стоїть перед очима. Заглибившись у суть питання, лікарю вдається з'ясувати місце події, їм є парк Царицино. Не шкодуючи часу, психолог відправляється в те місце, де за описом пацієнта сталося вбивство хлопця.

По прибуттю на місце, психолога накриває жах, він бачить труп чоловіка. На місце вбивства приїздить слідча група на чолі з детективом Анастасією Вяземський. Психолог намагається пояснити, як вийшов на тіло, але слідчий відмовляється вірити словам лікаря. Вона звикла покладатися на свій досвід і експертизу. Але після огляду покійного студента у героїні назріває кілька причин вбивства. А в той час у місті пропадає дорогоцінний артефакт. Невже ці злочини між собою пов'язані, і яке відношення до всього має пацієнт психолога?

Серіал Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2019) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2019) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Московські таємниці. Тринадцяте коліно (2019)