Інквізитор всі серії

Мелодрама Інквізитор  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
21 квітня 2014
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, триллер
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, триллер «Інквізитор »:

Дія серіалу розгортається в неіснуючої російської провінції, в містечку під назвою Мельбурн, розташований недалеко від фінського кордону. До недавнього часу тихий місто був відомий лише шанувальникам архітектури, а тепер у нього з'явився маніяк-психопат, який ризикує прославити його не кращим чином. Злочинець полює на найбільш заможних і впливових городян. Його першою мимовільною жертвою стає відомий чиновник Андрій Шемякін, чиє тіло випадково виявляє група приїжджих туристів, які оглядали древній монастир.

Прибула на місце злочину слідча комісія, готова визнати, що вбивство швидше скидалося на жертвопринесення або самосуд. Не менше питань викликає послання латинською мовою біля покійного, яке залишив холоднокровний вбивця. Розслідування гучної справи доручається чесному і принциповому оперативникові Геннадію Геращенко, але вдова Шемякіна вирішує залучити до слідства ще одного досвідченого, приватного детектива – Наталю Серебрянську, що прибула з Північної столиці. Прибувши на місце, жінка відправляється в забійний відділ, де збирається познайомитися з важливими її матеріалами, доказами і звичайно переговорити з Геращенко. Ось тільки останній не має наміру і не налаштований співпрацювати з пітерської колегою.

Серіал Інквізитор 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Інквізитор » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Інквізитор 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Інквізитор всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Інквізитор онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Інквізитор (2014)