Слід лисиці на каменях всі серії

Мелодрама Слід лисиці на каменях  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
27 жовтня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Слід лисиці на каменях »:

Приватних детективів Макара Ілюшина і Сергія Бабкіна наймає для розслідування заплутаної справи успішний підприємець Андрій Калашников. Головний герой мимоволі потрапляє в жахливу халепу. Чоловік набуває напівзруйнований терем в глухому селі під назвою Очеретянка. В придбану нерухомість він вклав майже всі гроші, сподіваючись згодом привести будова в належний вигляд. Але проходить зовсім небагато часу і до новоспеченого господаря заявляється незнайомка, яка представилася, як Віра Бакшева.

Вона оголошує Андрію про те, що є сестрою колишньої власниці будинку і тепер за законом він повинен належати їй, а угода анулюється. Не встигнувши зрозуміти, що відбувається Калашников, втрачає свідомість, а коли приходить до тями, бачить гнітючу картину. Неждана гостя убита. Злякавшись він знаходиться в повній розгубленості. Швидко закопавши труп, бідолаха відправляє в поліцію, щоб розповісти, все щиросердно. Але прибула на місце злочину слідча група не знаходить нічого підозрілого: ні закопаною покійної, ні слідів будь-якої боротьби або розправи. Бакшаева ніби-то випарувалася. Два детектива починають педантичне розслідування і дуже скоро розуміють, що жителі віддаленого поселення зовсім не раді чужинцям. Вони не охоче йдуть на контакт або і зовсім ігнорує їх. А це значить їм є що приховувати.

Серіал Слід лисиці на каменях 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Слід лисиці на каменях » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Слід лисиці на каменях 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слід лисиці на каменях всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слід лисиці на каменях онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слід лисиці на каменях (2019)