Брати по крові (2019) всі серії

Серіал детектив, криминал «Брати по крові (2019)»:

Після гучної і бурхливої ​​ночі максим насилу приходить до тями. Перше що бачить хлопець в квартирі, це наряд поліції. Батько, з яким він посварився напередодні загинув, впавши з 24 поверху багатоповерхового будинку. На місці трагедії працює викликана слідча бригада до складу якої входить Брат героя Андрій. У останнього довгі роки немає відносин з родичами і ось тепер незапланована зустріч при фатальних обставин. Оперативник недовго думаючи відправляє братика за ґрати, хоча той стверджує, що не пам'ятає нічого подібного.

Допомагає бідоласі хресний, який витягує хрещеника з ізолятора, а справу закривають, як «самогубство». Проходить трохи часу і до молодої людини спалахами починає повертатися пам'ять. Тепер він точно переконаний, що батько не викидався з балкона, а його точно вбили. А винний безкарно гуляє на свободі. Макс сповнений рішучості помститися вбивцю. Він влаштовується до відділу карного розшуку і починає своє власне розслідування. Схоже доля знову зіштовхне братів, але Максиму все одно до амбіцій Андрія, його образ. У нього є мета і це зараз найважливіше. Чи вийде у нього досягти бажаного, час обов'язково покаже.

Серіал Брати по крові (2019) 1- 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Брати по крові (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Брати по крові (2019) 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Брати по крові (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Брати по крові (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Брати по крові (2019)