Кохаю батька і сина (2020) всі серії

Мелодрама Кохаю батька і сина (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 березня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Кохаю батька і сина (2020)»:

Головна героїня є відмінницею в інституті. Вона любить навчання і вірить, що незабаром досягне серйозних успіхів в обраній професії. Попутно вона відвідує курси самооборони, і одного разу зустрічає там викладача. У цей момент вона глянула на нього зовсім інакше. Чоловік здався їй сильним, розумним і одночасно ввічливою людиною. Учитель також зауважив іскорку в головній героїні і задумався про інтрижку. До того ж швидкоплинний роман не призводить до зобов'язань.

Незабаром в спортивний зал починає ходити і рідний син викладача Ірини. Він також сподобався їй як чоловіки. Спочатку це було звичайним спілкуванням, але ... Незабаром все стало переростати в палкий роман. Максим закохався в головну героїню, і замислюється про весілля. Але тут в справу втручається його батько. Він проти подібного розвитку подій. Та й сама Іра не може зрозуміти, хто її миліше: син або його батько. Яким же виявиться вибір дівчини? Або в справу втрутиться третя залицяльник, і йому вона віддасть власне перевагу?

Серіал Кохаю батька і сина (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кохаю батька і сина (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохаю батька і сина (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохаю батька і сина (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохаю батька і сина (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохаю батька і сина (2020)