Брати по крові 2 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Брати по крові 2 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
19 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Брати по крові 2 сезон (2020)»:

Останнє, що запам'яталося Максиму перш, ніж він втратив свідомість від надмірно випитого алкоголю - це серйозна бійка з батьком. Коли герой приходить до тями, навколо нього виявляються поліцейські і нескінченними питаннями. Як розуміє пізніше Макс, його батько Вадим Кірєєв - мертвий, він впав з 24 поверху. На місці злочин працює рідний брат підозрюваного Андрій, який давно вже не спілкувався з родичами. Він давно пішов з дому і вважав за краще забути про їхнє існування, поки трагедія знов не зіштовхнула його з минулим.

Андрій відправляє Максима в тюремну камеру, а той продовжує твердити, що нічого не пам'ятає. Горе-хрещеника допомагає його хресний - Кондратьєв. Він витягає того зі слідчого ізолятора, а справа закривається як самогубство. Але на цьому історія не закінчується. Відчуваючи себе винуватим за те, що сталося, молода людина починає трохи згадувати деталі того вечора. Пам'ять повертається до нього спалахами і незабаром він розуміє, що батько помер насильницькою смертю. Син бажає докопатися до правди і починає власне розслідування, до нього приєднується Андрій. Давні образи поки відкладені в сторону, до тих пора, поки вони не знайшли справжнього вбивцю.

Серіал Брати по крові 2 сезон (2020) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Брати по крові 2 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Брати по крові 2 сезон (2020) 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Брати по крові 2 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Брати по крові 2 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Брати по крові 2 сезон (2020)