Квіткове танго (2018) всі серії

Серіал мелодрама «Квіткове танго (2018)»:

Головна героїня страждає із-за того, що її батьки вирішили розлучитися. У відчаї, вона пускається у всі тяжкі і врятуватися їй допомагає серйозна людина. Вона повірила його вигадкам про кохання і віддалася. Їх відносини не віщували нічого доброго. Незабаром вона завагітніла і коли він про це дізнався, кинув її. Негідник зовсім не збирався брати на себе відповідальність за дівчину і майбутнього малюка. Вона про це дізналася, на жаль, занадто пізно. Тепер героїня змушена сама думати про те, як прогодувати дитину, і що ж робити. На превеликий жаль, нічого не приходить в голову, і вона вирішується на суїцид.

Це стає початком її нового знайомства. Машину, під яку вона кинулася, вели два хлопця, але звести рахунки з життям не вдалося. Хлопці, які їхали в цій машині, врятували її і втішили. Після почали навідуватися до неї на роботу. Вона змогла влаштуватися в квітковий магазин. Робота не пильна, приносить задоволення. Аромати поки не дратують. Хлопці переконують її, що люблять, що вона дорога, але вона розуміє, що нікому з них по-справжньому не потрібна, але при цьому не поспішає відштовхувати. Вона намагається повірити хоч комусь із них, але не може. Боїться знову обпектися.

Серіал Квіткове танго (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Квіткове танго (2018)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Квіткове танго (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Квіткове танго (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Квіткове танго (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Квіткове танго (2018)