Вітер в обличчя всі серії

Мелодрама Вітер в обличчя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 мая 2014
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Вітер в обличчя »:

Діні всього двадцять років. Здавалося б, життя дівчини тільки починається, проте не все так однозначно. Головна героїня стає жертвою квартирних аферистів, які кидають її на великі гроші. До того ж доводиться переживати особисту трагедію, коли коханий чоловік іде до іншої. Незабаром Діна дізнається, що вагітна. Здається, що ситуація безвихідна, але дитини все ж народжувати треба. Однак дівчина дає обіцянку передати дитину іншої жінки, так як сама його виховувати, на жаль, не зможе. Головна героїня несподівано міняє своє рішення після досконалої передачі. Діна випадково стріляє в свою замовницю, тому тепер змушена переховуватися. Хто б міг подумати, що навіть з такої непростої ситуації героїня знайде вихід.

Серіал Вітер в обличчя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вітер в обличчя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вітер в обличчя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вітер в обличчя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вітер в обличчя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вітер в обличчя (2014)