Наречений для дурочки всі серії

Мелодрама Наречений для дурочки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
30 апреля 2017
Країна:
Россия, Польша, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
93 мин.

Серіал мелодрама «Наречений для дурочки »:

«Наречений для дурки» - мелодраматичний серіал російського виробництва, у центрі подій якого виявилася Катерина Строгонова. За професією головна героїня бухгалтер, і працює в місцевому медичному закладі. Здавалося б, що може розуміти звичайний бухгалтер в медицині? Однак саме головна героїня змогла виправити лікарську помилку, яка могла призвести до жахливих наслідків. У лікарню поступив пацієнт, операція була плановою, і ніщо не віщувало біди. Однак з якихось причин у визначений момент щось пішло не так, в результаті чого у пацієнта настала клінічна смерть. Лікарі вже й не сподівалися, що їм вдасться врятувати пацієнта. Вони вважали, що втратили його, і готові були змиритися з цим.

Бездиханне тіло лікарі вже підготували, щоб відправити в морг. І головна героїня випадково опинилася неподалік. Зовсім випадково вона звернула увагу, що чоловік подав ознаки життя. Здавалося б, головна героїня була така далека від медицини, проте саме завдяки її своєчасної реакції, чоловік ніби повернувся з того світу. Катерина знала деякі способи, як надати першу допомогу. Елементарний масаж серця і штучне дихання може привести до вельми позитивного результату. Саме це і допомогло Петру прийти в себе. Незабаром його стан відзначалося як стабільний. Незважаючи на те, що Катерина зробила дійсно героїчний вчинок, і завдяки їй, чоловік залишився в живих, дівчина отримала сувору догану від начальства за те, що дозволила собі таке самоуправство. Начальство не обмежилося одним лише доганою.

Той день не встиг навіть закінчитися, а Катерина була безробітною. Для Петра дана ситуація склалася теж не найкращим чином, і він був зовсім не радий тому, що йому допомогли. За той час, поки чоловік, імовірно, був мертвий, його дружина, яка до того ж ніколи не була йому вірна, встигла переписати на себе весь бізнес свого чоловіка. Вона пішла до близького друга Петра, і навіть після того, як вона дізналася, що чоловік прийшов до тями, вона не збиралася повертатися до свого законного чоловіка. У якийсь момент Петра відвідує думка, що краще б він залишався небіжчиком і ніколи не повертався до життя. Тепер у нього не було ні сім'ї, ні грошей, ні роботи, ні будь-якої надії на світле майбутнє. Катерині довелося шукати нову роботу. Перспектив не було, і вона влаштувалася доглядальницею до однієї старої жінки, що відрізняє дуже шкідливим характером. Однак саме ця робота обернеться для Катерини найбільшим сюрпризом життя.

Серіал Наречений для дурочки 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Наречений для дурочки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Наречений для дурочки 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Наречений для дурочки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наречений для дурочки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наречений для дурочки (2017)