Будинок для ляльки всі серії

Мелодрама Будинок для ляльки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 березня 2016
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
43 мин.

Серіал мелодрама «Будинок для ляльки »:

Головна героїня мелодрами "Будинок для ляльки" - красива і ефектна жінка на ім'я Діна. Завдяки своїй красі і вишуканим манерам поведінки, героїня користується запаморочливим успіхом у чоловіків, але того єдиного, серед них поки немає. Нарешті, Діна зустріла коханого чоловіка і стала по-справжньому щасливою жінкою. Довгоочікувана вагітність, приносить радість і нові турботи в щасливу сім'ю.

Але, незабаром, відбувається жахлива подія: Діна втрачає дитину, а сама, виявляється прикутою до інвалідного візка. Люблячий чоловік, виявився підлим людиною, він просто відвернувся від хворої і безпорадною подружжя. Кращі друзі, швидко забули Діну, залишивши її зовсім одну, в скрутній ситуації...

Серіал Будинок для ляльки 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Будинок для ляльки » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Будинок для ляльки 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Будинок для ляльки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будинок для ляльки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Будинок для ляльки (2015)