Без коливань всі серії

Мелодрама Без коливань  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
26 травня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
47 хв.

Серіал мелодрама «Без коливань »:

У центрі сюжету перебуває молода жінка, яка самотужки виховує дитину. У нього від народження хворе серце, який вилікувати допоможе лише дорога операція. Коли хлопець став дорослим, його життю загрожувала небезпека. Діна не мала грошей, тому була готова буквально на все, щоб врятувати сина.

Допомога не змусила себе занадто довго чекати. Забезпечена сусідка готова дати необхідну суму. Звичайно, бідолаха погоджується, адже це останній шанс. Однак Толік не схвалює її вчинок, вважаючи, що мама принижувалася перед Тамарою заради грошей.

Йому боляче дивитися на її страждання, тому юнак тікає з дому. Незабаром після цього сусідку знаходять мертвою в своїй же квартирі. Природно, що Анатолій стає першим підозрюваним. Слідчий сумнівається у винності Толика. По ходу справи Павло закохується в Діну, але повернення синочка все псує. Хлопчина несподівано зізнається у вбивстві. Таким чином він бажає звільнити матір від всіх проблем.

Серіал Без коливань 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Без коливань » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Без коливань 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Без коливань всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Без коливань онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Без коливань (2019)