Моя мама Снігуронька (2007)

Фільм мелодрама «Моя мама Снігуронька (2007)»:

Найпрекрасніша пора року – Новий рік. Час добрих чудес, чарівних звершень, коли кожен дорослий може на короткий час відчути себе дитиною і загадати бажання з повною впевненість, що воно здійснитися. Хіба це не прекрасно. Оленка успішна і сильна особа, яка з точністю до дрібниць знає, чого хоче від цього життя, а що їй навіть не знадобитися. Вона не звикла даремно витрачати свій час, тому намагається користуватися їм максимально активно. І навіть наближення Новорічного торжества не може відвернути її від роботи і справ. Адже здавалося самий відповідний момент розслабитися і насолодитися плодами своєї праці.

В цей же час маленький Стьопа тікає з притулку в пошуках заповітного. Йому не потрібні дорогі подарунки, а лише трохи турботи, любові і домашнього тепла. Але схоже дорослі занадто зайняті і їм немає справи до цього малюка. Спостерігаю всю ту суєти і байдужість хлопець вирішується на останній шанс і впевнений, що зможе отримати заповітне, якщо знайде Діда Мороза, щоб попросити для себе нову матусю. Зимовий місто зіштовхує його з Оленою. Хлопчина бачить в ній добру фею, а вона сумний погляд повний сліз і надій. Чи зможуть вони допомогти один одному і змінить ця випадкова зустріч життя героїв?

Дивитися фільм «Моя мама Снігуронька (2007)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Моя мама Снігуронька (2007) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Моя мама Снігуронька (2007) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя мама Снігуронька (2007) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Моя мама Снігуронька (2007)