Три в одному 2 (2017) всі серії

Мелодрама Три в одному 2 (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
22 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив «Три в одному 2 (2017)»:

Інга Хвостикова - головна героїня серіалу "Три в одному". Вона займається досить незвичною справою - розводить людей. Інга працює в агентстві розставань зі звучною назвою "Чао-какао". Головна героїня в один типовий робочий день стає свідком бурхливого скандалу між своїми клієнтами. Чоловік сварився зі своєю дружиною, а та звинувачувала його в зраді. Однак несподівано невірний чоловік просто напросто падає без свідомості. Здається, він мертвий. Виглядає все сталося як випадковість, нещасний випадок, начебто інфаркту або якогось іншої непередбаченої події.

Однак Інга вважає, що тут щось нечисто. Головна героїня намагається не робити поспішних висновків з приводу того, що відбувається. Вона впевнена, що скандал, який розвертався на її очах, лише відволікаючий маневр, який, швидше за все, і стало причиною, по якій ніхто навколо не помітив умисного вбивства. Швидше за все, на думку Інги, хтось бажав смерті її клієнту, однак так і не зміг здійснити свій злочин безслідно, адже головна героїня почала підозрювати щось недобре. "Три в одному" з другим сезоном продовжить заплутану і цікаву історію! Приємного перегляду.

Серіал Три в одному 2 (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Три в одному 2 (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три в одному 2 (2017) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три в одному 2 (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три в одному 2 (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три в одному 2 (2017)