Три в одному 6 (2019) всі серії

Мелодрама Три в одному 6 (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
15 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
50 хв.

Серіал детектив «Три в одному 6 (2019)»:

Інга Хвостикова відмінно відпочила під час романтичної подорожі і тепер готова з новими силами приступити до трудових буднів, не чекаючи, що після повернення її чекає досить неприємний сюрприз. Жінку затримують і інкримінують їй підозра у вбивстві колеги. Докази річ уперта і не залишають ні найменшого сумніву в тому, що вона дійсно причетне до холоднокровною розправі. Але сама підозрювана не згодна з цим висновком і збирається довести свою невинність і повернути собі чесне ім'я.

Жінка працює в агентстві розставань «Чао-какао», яке надає незвичайні послуги, що допомагають подружнім парам безболісно розлучитися. Сама героїня має величезний досвід в цій сфері, що накопичила його за довгі роки професійної діяльності. Вона і сама була три рази заміжня і примудрилася з усіма своїми половинками зберегти більш, ніж дружні стосунки. Якщо не брати до уваги, що всі її колишні кохані спілкуються між собою, часто проводять разом час з дітьми, допомагаючи Інге по дому і господарству. І ніхто не бачить в цьому щось ганебне. І ось тепер, коли Хвостикова знадобилася допомога, вони об'єднуються, як одна сім'я, так як ніхто з них не вірить, що перша здатна на подібне.

Серіал Три в одному 6 (2019) 1- 3, 4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серій

Дивитися серіал «Три в одному 6 (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три в одному 6 (2019) 6 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три в одному 6 (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три в одному 6 (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три в одному 6 (2019)