Три в одному (2017) всі серії

Мелодрама Три в одному (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
15 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Три в одному (2017)»:

Перший сезон серіалу "Три в одному" познайомить нас з амбітною і активною дівчиною на ім'я Інга. Інга Хвостикова займається вельми незвичайною справою: вона допомагає людям розлучитися. Працює дівчина в агентстві розставань під назвою "Чао-Какао". Її повсякденні справи - це вислуховування взаємних звинувачень з боку клієнтів на адресу своїх других половинок. У загальному і цілому, не робота, а справжня Санта Барбара. Правда, одна подія назавжди змінює життя головної героїні. вона в черговий раз стає свідком конфлікту між колись люблячими один одного людьми.

Однак під час конфлікту чоловік несподівано падає замертво. Здається, що це звичайний випадок інфаркту або інсульту або ще чогось такого, що могло статися несподівано в такий момент. Правда, чомусь Інга вважає, що подібна смерть - не випадковість, а справжня підстава, яка була організована продумано і детально.Головна героїня тимчасово припиняє свою роботу і відправляється на пошуки відповідей на мучать питання. Хто б міг подумати, що дівчину чекає дуже непростий труд по розшуку справжнього злочинця. Інга готова витратити час на таке незвичайне детективне справу!

Серіал Три в одному (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Три в одному (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три в одному (2017) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три в одному (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три в одному (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три в одному (2017)