Три в одному 8 (2020) всі серії

Мелодрама Три в одному 8 (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
січень 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Три в одному 8 (2020)»:

Після довгої відсутності і не бажання займатися розслідуваннями, Інга повертається в агентство «Прат, какао». Бізнес непогано розвивався: своя картотека постійних заможних клієнтів, гідна оплата. Люди приходять до них вже по рекомендації інших, сарафанне радіо цілком виправдовує себе. Як тільки героїня приступила до своїх обов'язків, починають надходити анонімні любовні послання. Вона більше, ніж впевнена, що це витівки романтичного Журавльова, який вирішив таким чином підняти їй настрій.

Але з часом жінка розуміє, що помиляється. Вона заінтригована тим, що відбувається і приступає до ретельного пошуку свого таємного шанувальника. Адже Інга, як і більшість представниць слабкої статі не позбавлена цікавості. Журавльов ж не втрачає час і розслідує загадкове подія, пов'язане з вбивством пластичного хірурга при дивних обставинах. У першому випадку нитки клубка приходять цікаву особу до заплутаній інтризі. Вона мимоволі потрапляє в кримінальну історію і стає головною підозрюваною. Яким чином вона зробила ця, навіть сама Інга не розуміє?! Вийти чи виплутатися з халепи?

Серіал Три в одному 8 (2020) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Три в одному 8 (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три в одному 8 (2020) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три в одному 8 (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три в одному 8 (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три в одному 8 (2020)