Олена Прекрасна (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Олена Прекрасна (2020)»:

Дмитро Ресничкин – талановита творча особистість, який із завидною постійністю періодично випускає у світ свої успішні твори. Кожен його роман завдяки неповторному стилю написання і інтризі, яка тримає читача в напрузі до останнього – забезпечує успіх і народне визнання маестро. Особливо обожнюють його представниці слабкої статі, які зачитуються його творіннями. Але ні одна з прихильниць навіть не здогадується, що на обкладинці книг зображений зовсім не сам автор. Ще на зорі свого зоряного підйому письменник вирішив для себе, що його зображення ніколи не прикрашатиме обкладинку його рукописів.

Разом себе він вибрав успішного видавця Едуарда Громова – красеня серцеїда. Сам же Діма має дуже низьку самооцінку з приводу своєї зовнішності і воліє не показується на публіці, давати інтерв'ю або брати участь у новомодних шоу. Така поведінка зовсім не по душі його чарівній дружині Олені. Одного разу у жінки виникає спонтанна ідея, вмовити чоловіка лягти під ніж пластичного хірурга і таким чином назавжди вирішити всі його проблеми із зовнішністю. Але герой, який дозволяє себе переконати навіть не припускає, що ця затія обернеться для нього.

Серіал Олена Прекрасна (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Олена Прекрасна (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Олена Прекрасна (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Олена Прекрасна (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Олена Прекрасна (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Олена Прекрасна (2020)