Північне Сяйво. Таємниця вогняних рун

Мелодрама Північне Сяйво. Таємниця вогняних рун  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
90 мин.

Фільм детектив «Північне Сяйво. Таємниця вогняних рун »:

Агата Північ визнана письменниця, чиїми детективними романами зачитуються шанувальники інтригуючих і заплутаних сюжетів. Сама ж творча особистість в черговий раз переживає кризу, коли вона не може написати ні строчки і тільки повітря мальовничого Карельського острова дарує їй свіжий ковток ідей. З цієї причини героїня частенько збігає туди, щоб мати можливість творити свої твори, отримуючи потрібну порцію натхнення і радувати фанатів новими бестселерами. Але в цей раз обдарована дівчина навіть уявити не могла, чим обернеться для неї приїзд. Одного разу, коли вона збиралася покинути рідний острів, Агата отримує шокуючу звістку про те, що вбито її сестра.

Тепер вона точно не зможе виїхати до тих пір, поки не розбереться, хто міг так жорстоко вчинити з її близькою людиною. Вона починає власне приватне розслідування. Звичайно, вона чудово усвідомлює, що вирахувати злочинця буде зовсім не легко, але Північ не з тих, хто пасує перед труднощами. Героїня і сама не помітить, як затіваючи гру в детектива, виявляється втягнута у вир небезпечних і непередбачуваних подій. Але навіть при такому розкладі пропагандистка не відмовиться від початої справи, і її зовсім не лякає, що вона ризикує власним життям.

Дивитися фільм «Північне Сяйво. Таємниця вогняних рун » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Північне Сяйво. Таємниця вогняних рун онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Північне Сяйво. Таємниця вогняних рун дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Північне Сяйво. Таємниця вогняних рун онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Північне Сяйво. Таємниця вогняних рун (2020)