Північне сяйво (2018) всі серії

Серіал детектив «Північне сяйво (2018)»:

У житті відомої письменниці детективних романів Агати Північ наступає творча криза і робота над останньою книгою заходить у глухий кут. Видавець героїні фільму «Північне сяйво» настійно рекомендує відпочити і набратися свіжих сил на невеликому острові в Ладозькому озері. Агата та її вірна помічниця Маруся, відправляються на ізольований клаптик суші. Як тільки жінки зійшли на берег, починають відбуватися дивні події.

Прямуючи в готель, вони стають свідками нещасного випадку, який стався з молодою дівчиною. Вона посварилася зі своїм хлопцем, і зірвалася з обриву прямо в крижану воду. Лише дивом вдалося врятувати. Незабаром Агата здогадалася, що дівчина не випадково опинилася у воді, її хотіли вбити. Вона знаходить підозрюваного і намагається розколоти його. Але, на наступний день його знаходять убитим. Тим часом, справжній вбивця спокійно розгулює по острову і планує наступний злочин...

Серіал Північне сяйво (2018) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Північне сяйво (2018)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Північне сяйво (2018) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Північне сяйво (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Північне сяйво (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Північне сяйво (2018)