Північне сяйво. Прокляття пустельних боліт (2019)

Мелодрама Північне сяйво. Прокляття пустельних боліт (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
6 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
90 мин.

Фільм детектив «Північне сяйво. Прокляття пустельних боліт (2019)»:

У центрі подій, як завжди, виявляється відома письменниця детективних оповідань, талановита творча особистість Агата Північ, яка постійно опиняється в епіцентрі самих загадкових подій. Молоду особу немов притягує все інтригуюче, загадкове та неординарне. Разом з вірною помічницею Марусею вона займається розслідуванням заплутаних злочинів і потрібно віддати їй належне, робить це цілком професійно. Цього разу на острові місцеві жителі несподівано виявляють в болотах труп невідомого чоловіка, який з часом вже встиг перетворитися на мумію.

У даній місцевості немає фахівців, здатних розібратися в тому, що відбувається, тому з великою Землі прибуває слідчий. Йому належить розслідувати причину і обставини смерті загиблого. Надалі місцеві обивателі починають підозрювати, що їх письменниця якимось чином пов'язана з прибулим людиною і навіть його знає. Вони впевнені, що нещасний випадок має безпосередній зв'язок з відомим всім прокляттям. Головна героїня перебуває в розгубленості після появи людини з її минулого: тепер їй доведеться розібратися в собі і побороти власні страхи.

Дивитися фільм «Північне сяйво. Прокляття пустельних боліт (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Північне сяйво. Прокляття пустельних боліт (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Північне сяйво. Прокляття пустельних боліт (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Північне сяйво. Прокляття пустельних боліт (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Північне сяйво. Прокляття пустельних боліт (2019)